Právě se nacházíte:

EKO NANO technologie v praxi

Rozsáhlé možnosti využití nanotechnologií a nanomateriálů, které pracují nikoli na chemické bázi ale fyzikálních vlastnostech.

Ošetření povrchu v praxi

Jednoduše řečeno Nanočástice z našich přípravků tvoří mikroskopický ochranní film na nanášeném povrchu a vytvoří mimořádně účinnou ochranu proti špíně, různým znečištěním, soli, vlhkosti, stejně jako u skla zlepšení viditelnosti a snížení nekontrolovatelného rozmazávání vodních toků - výrazná voděodpudivost, čímž se výrazně zlepší ochrana a životnost ošetřeného materiálu, jízdní komfort a hlavně bezpečnost.

 
Co je všeobecně pojem Nano a jak velké jsou Nano částice?
 
Nano je velikostní předpona a Nanometr je 0,000.000.001 metru (tj. jedna miliardtina metru), takže si vemte pro představu tloušťku vlasu, na kterou bychom naskládali za sebe asi tak 1500 nanočástic.
 
Jaký druh Nanočástic prodáváme a aplikujeme?
 
Nano Protection Technology pracuje s ekologicky nezávadnými přípravky, převážně s Nanočásticemi oxidu křemičitého - SiO2 a oxidu titaničitého - TiO2 a Nanočástice stříbra. Jeden z těchto 2 oxidů vždy tvoří základní stavební kámen daného přípravku a dále obsahujou dle požadovaných vlastností kombinaci dalších oxidů: oxid zinečnatý (ZnO2), oxid hlinitý (Al2O3), oxid zirkoničitý (ZrO2), oxid železitý (Fe2O3) a další…

EKO NANOWASH

Otevřeli jsme pro Vás první ruční EKO NANO MYČKU v Praze, kde Váš automobil, offroad, dodávku i motocykl umyjeme, zbavíme škrábanců na laku a ošetříme NANOPŘÍPRAVKY!
Nevíte, jak perfektně umýt Vaši loď? Nevadí, přijedeme s naší technologií k Vám a vše vyřešíme za Vás.
Můžete si zvolit z několika nabízených služeb, od základního nano mytí, po kompletní nano ošetření. Vaše skla, lak, kola či interiér tím získají odolnost proti prachu, vodě, nečistotám, námraze a mnoha dalším nežádoucím vlivům prostředí.
 
Provádíme precizní čištění interiéru vozidla (luxování vč. koberečků a kufru, tepování sedaček, koberečků, stropu a sloupků profi čistícím NANO přípravkem PreClean Textil na textil a kůži, speciální čištění palubní desky, volantu, včetně všech plastových součástí interiéru NANO přípravkem PreClean Plast a současně čištění exteriéru vozidla (umytí šampónem Nano Shampon, který zvyšuje konzervační účinek laku a čistící intenzitu).
 
Dalšími nabízeními službami je například hloubkové odstranění hmyzu z karosérie, ošetření tekutým Nano Wax, což je nástřik tvrdým nano voskem, NANO čištění disků kol od asfaltu a nečistot, čištění plastů s přípravkem PleClean Plast.