Společnost Lexxus Norton se stala partnerem prestižní konference Family Business Forum

Realitní kancelář Lexxus Norton se stala partnerem mezinárodní konference Family Business Forum konané ve dnech 12. – 13. října 2017 na zámku Štiřín. Oblíbená akce je určená především pro zástupce rodinných firem, kteří se chtějí zajímavou a inspirativní formou dozvědět nové informace o rodinném podnikání, případně se aktivně zúčastnit výměny zkušeností ze širokého spektra oborů. Mezi řečníky budou figurovat majitelé společností zaměřených např. na vývoj moderních stavebních materiálů, výrobu krmiva pro domácí zvířata nebo inovace průmyslových kontrolních systémů. 

Program dvoudenní akce zahrnuje kromě panelové diskuse na téma expanze rodinných firem do zahraničí, také skupinové debaty, workshopy a společenský večer s koncertem. 

„Family Business Forum nás velmi zaujalo svým zajímavým obsahem i celkovým pojetím. Všichni zúčastnění zde totiž mohou čerpat inspiraci od domácích i zahraničních hostů z řad úspěšných multigeneračních firem a zároveň diskutovat o vlastních zkušenostech s jejich vedením. Podnětné informace, které získají, mohou navíc následně využít při řízení vlastní firmy,“ komentuje průběh konference Denisa Višňovská, partner Lexxus Norton.

Na fotografii účastníci minulého ročníku konference Family Business Forum. V první řadě uprostřed majitel firmy Krajíček&Partners David Krajíček, který akci organizuje.