Farmářské trhy na Kulaťáku 7.8.2010 - KULATINY NA KULAŤÁKU

Farmářské trhy na Kulaťáku pravidelně jednou za 14 dní od 8 do 14 hod. Termíny: 7.8., 21.8., 4.9., 18.9., 2.10., 16.10. Ve znamení léta a letních plodin pokračují jubilejní 10. FARMÁŘSKÉ TRHY NA KULAŤÁKU.

Ve znamení léta a letních plodin pokračují jubilejní 10. FARMÁŘSKÉ TRHY NA KULAŤÁKU. Na trhu si kromě spousty čerstvých domácích potravin, ovoce z českých zahrad a zeleniny, můžete vybírat ze speciálního Farmářského menu připraveného ze surovin farmářů. Hitem srpnových trhů budou broskve a čerstvá broskvová šťáva z Kutné Hory, bylinky i léčivé z Českého ráje nebo čerstvé houby například lišky z Prachatic.

Šéfkuchař farmářských trhů Radek Příhonský připraví mimo jiné tyto novinky: Bio Hovězí 250g Halušky se zelím a uzeným 75,-Kč hovezi maso - ZEFA Volary 250g Houbové rizoto sypané parmezánem 75,-Kč hovezi maso - ZEFA Volary, bylinky a zelenina od Vyštejnové z podřipska Své chuťové buňky můžete uspokojit také v nové kavárně Farm Coffee Lány se spoustou sladkostí z cukrárny „u Bambůči“ ze Stochova, které pro vás připraví osobně cukrářka z národního týmu Alena Kirpalová.

Zajímavostí zůstává „vodní bar“ společnosti Veolia, kde se mohou návštěvníci trhu zdarma občerstvit čerstvou vodou s různými příchutěmi. Samozřejmostí už je dětský koutek plný soutěží a her.

Další info: http://www.praha6.cz , http://www.farmarske-trhy.cz a http://www.facebook.com/farmarsketrhy