Farmářské trhy na Kulaťáku 14. 5. 2011

Trhy plné chutíO chutě tentokrát nebude na farmářském trhu na Kulaťáku nouze, aneb co bude v nabídce:

- Farm Menu tentokrát připravoví Zapálená kuchařka – Lenka Požárová. Přijďte ochutnat například quiche s celerem, parmezánem, bazalkou a česnekem, fenomenální dýňové máslo bez lepku nebo třeba grilované krůtí špízy.

- Sýr Grad Moravia, který se vyrábí starým tradičním ručním zpracováním, jehož základem je mimořádně kvalitní mléko. V roce 2003 získal ocenění národní značkou KlasA, kterou uděluje Státní zemědělský intervenční fond mimořádně kvalitním výrobkům

A další novinky.

FARM MENU 14.5.

slanosti:
quiche s celerem, parmezánem, bazalkou a česnekem vegetariánské
quiche s bio hovězím masem, mrkví, chilli a citronovou kůrou
quiche se špenátem, cizrnou, paprikou a curry vegetariánské
quiche s chřestem, brynzou a rozmarýnem vegetariánské

sladkosti: (všechny vegetariánské)
datlovo-mandlové kostky s červenou řepou bez cukru, lepku, vajec
brusinkovo-kokosové bochánky s vločkami bez vajec
extrémně čokoládové sušenky s arašídy a vločkami soli
muffiny z dýňových semínek s jogurtem, dýňovým olejem a skořicí
bílý chléb s mrkvovou marmeládou s vodou z pomerančových květů

skleničky: (bez konzervantů a zahušťovadel)
fenomenální dýňové máslo bez lepku
jemný jablečno-citronový krém bez lepku
orientální mrkvová marmeláda s vodou z pomerančových květů bez lepku
chřestové máslo s bílým pepřem bez lepku

z grilu:
grilované krůtí špízy
bylinkové pesto olivovo-mandlové bez lepku
jemné pesto hráškovo-parmezánové s mátou bez lepku
pikantní máslo s lískovými oříšky a chilli vegetariánské, bez lepku
chřestové máslo s bílým pepřem vegetariánské, bez lepku

Farmářské trhy na Kulaťáku se v sobotu 28. května nekonají.

Další info: http://www.praha6.cz , http://www.farmarske-trhy.cz